Για τέλειο ψάρι με τραγανή κρούστα

Για τέλειο ψάρι με τραγανή κρούστα

Αν θέλετε να δώσετε μια άψογη, τραγανή κρούστα στο ψάρι σας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Ακουμπήστε το ψάρι από την πλευρά της πέτσας πάνω σε χαρτί κουζίνας για λίγα λεπτά πριν το τηγανίσετε, ούτως ώστε το χαρτί τα απορροφήσει την υγρασία.
  • Έπειτα, σοτάρετέ το στο τηγάνι, πάλι από την πλευρά της πέτσας, σε μέτρια φωτιά, με βούτυρο και λάδι.
  • Αναποδογυρίστε το και συνεχίστε το σοτάρισμα από την άλλη πλευρά μόνο τα 2 τελευταία λεπτά πριν το αποσύρετε από τη φωτιά.