Το μυστικό για την τέλεια μακαρονάδα με σάλτσα

Ό,τι μακαρονάδα κι αν θέλετε να φτιάξετε, με όποιο είδος ζυμαρικού και όποια σάλτσα επιθυμείτε, υπάρχει ένα και μοναδικό κόλπο για κάθε περίπτωση που θα ανεβάσει το πιάτο σας ένα επίπεδο και θα σας χαρίσει την τέλεια μακαρονάδα. Μόλις βράσετε τα ζυμαρικά και τα στραγγίξετε στο σουρωτήρι, όσο είναι ακόμα ζεστά, τρίψτε λίγη παρμεζάνα από πάνω τους πριν προσθέσετε τη σάλτσα (ή πριν τα ρίξετε μέσα στη σάλτσα). Έτσι, η σάλτσα θα κολλήσει καλύτερα πάνω τους και θα η γεύση τους θα «απογειωθεί»!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ