Πώς να μαγειρεύετε σωστά το ρύζι σας
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Όταν βράζετε το ρύζι σας φροντίστε να προσθέτετε μία κουταλίτσα ελαιόλαδο, έτσι το ρύζι σας θα μείνει σπυρωτό και δεν θα κολλήσει. Ένα ακόμα tip για να μην σας κολλήσει όταν το μαγειρεύετε είναι να το μουλιάσετε σε νερό για λίγη ώρα πριν το βάλετε στο καυτό νερό της κατσαρόλας.
Αν το ρύζι σας είναι basmati τότε ο χρόνος βρασίματος του είναι από 20 έως 25 λεπτά. Το απλό λεπτό ρύζι χρειάζεται 20-30 λεπτά, το μακρύ ρύζι 18-20 λεπτά και το αποφλοιωμένο σκουρόχρωμο ρύζι περίπου 40- 45 λεπτά.
Απολαύστε τη Σαρακοστή στα Carrefour
Bloggers
01
10