Η σπαγγέτι καρμπονάρα του Tom Cruise

Η σπαγγέτι καρμπονάρα του Tom Cruise

Μπορεί να σκαρφαλώνει σε βουνά, να πηδάει από κινούμενα οχήματα και πρόσφατα να έχει εθιστεί και στα extreme sports με μηχανές, αλλά δεν σταματάει μόνο εκεί. Ο Tom Cruise ξέρει να φτιάχνει και την τέλεια καρμπονάρα και μας παραδίδει τα μυστικά της για τέλειες γαστρονομικές απολάυσεις αλά Ηollywood.

Συστατικά

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

8-12 κομμάτια μπέικον

4 αυγά

2 πακέτα σπαγγέτι

2 κούπες τριμμπενη παρμεζάνα

2 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1.Σε ένα βαθύ τηγάνι, βάλτε το λάδι να κάψει μαζί με τις σκελίδες σκόρδο, το κομμένο κρεμμύδι και το μέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια. Αφήστε τα σε πολύ χαμηλή φωτιά να σιγοβράσουν για μισή ώρα.

2.Σε ένα μπολ, χτυπήστε τα 4 αβγά με αρκετό αλάτι και φρέσκο μαύρο πιπέρι

3.Αρχίστε να ετοιμάζετε τα μακαρόνια με τη βοήθεια των οδηγειών χρήσεως στο πίσω μέρος του πακέτου. Όταν στραγγίξετε τα μακαρόνια ρίξτε αμέσως το αβγό και ανακατέψτε καλά για να πάει το μείγμα παντού. Βεβαιωθείτε ότι τα αβγά έχουν μαγειρευτεί από τα ζεστά μακαρόνια πριν συνεχίσετε με την συνταγή σας.

4.Μεταφέρετε στο μείγμα το μπέικον και ανακατέψτε πάλι καλά. Σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα και απολαμβάνετε αμέσως.