Το δενδρολίβανο στα φαγητά σας
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Το δενδρολίβανο σε σχέση με άλλα βότανα, έχει πολύ δυνατή και έντονη γεύση, για αυτό και πρέπει να προσέχετε πως το χρησιμοποιείτε στα φαγητά σας και πόση ποσότητα βάζετε.
Ταιριάζει πολύ με το κρέας, και αναδεικνύει τις γεύσεις και τις μυρωδιές του. Επειδή τα φύλλα του δενδρολίβανου είναι σκληρά και παραμένουν σκληρά και μετά το μαγείρεμα τους, όταν τοποθετείτε ολόκληρο το κλαράκι στο φαγητό σας φροντίζετε να το αφερείτε πριν σερβίρετε.
Απολαύστε τη Σαρακοστή στα Carrefour
Bloggers
01
10