Πώς να φτιάξετε τις πιο νόστιμες σος με τις μισές θερμίδες

Οι σος, οι σάλτσες, το «dressing» που λέμε (sic), είναι απαραίτητο συστατικό για πάρα πολλά φαγητά, από ένα σάντουιτς και μια σαλάτα μέχρι ένα πιάτο ζυμαρικών ή κοτόπουλου. Και φυσικά όλοι αγαπάμε μια νόστιμη, πλούσια σάλτσα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει μαζί με την νοστιμιά της να απολαύσουμε και τις θερμίδες της. Για αυτό ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε μια πεντανόστιμη, κρεμώδη σος αλλά χωρίς τα περιττά λίπη που την συνοδεύουν, είναι να αντικαταστήσετε την μισή μαγιονέζα που αναγράφεται στην συνταγή με γιαούρτι! Η σος όχι μόνο θα είναι εξίσου νόστιμη, αλλά και πολύ πιο δροσερή και ανάλαφρη.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ