Ο σωστός τρόπος για να φτιάξετε το τέλειο ψάρι πανέ

Για «μεταξένιο», απαλό ψάρι, υπάρχει μια τεχνική παναρίσματος που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη:

  • Βήμα 1: Για να δημιουργήσετε ένα βελούδινο μείγμα για το πανάρισμα, αναμείξτε ασπράδια αυγών, κορν φλάουρ και sherry σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Βήμα 2: Ρίξτε το ψάρι στο μείγμα και ανακατέψτε απαλά μέχρι να καλυφθεί πλήρως. Αφήστε το να μαριναριστεί μέσα στο μείγμα για αρκετή ώρα.
  • Βήμα 3: Αν έχετε μικρά ψαράκια, τηγανίστε τα λίγα λίγα. Αν γεμίσετε το τηγάνι μέχρι πάνω, μειώνετε αυτόματα την θερμοκρασία του λαδιού και το ψάρι δεν θα μαγειρευτεί σωστά.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ