Η πιο νόστιμη πατατόσουπα από τα χεράκια της Julia Roberts

H star προτείνει το αγαπημένο της πιάτο

Η Julia Roberts εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες, φημίζεται και για το ταλέντο της στην μαγειρική! Αν νομίζατε ότι μία star του Hollywood δεν μπαίνει ποτέ στην κουζίνα, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος διότι η Julia λατρεύει να μαγειρεύει και να μοιράζεται τις αγαπημένες της συνταγές με τους θαυμαστές της. Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε την αγαπημένη πατατόσουπα της star η οποία εκτός από πεντανόστιμη είναι και πανεύκολη!

Υλικά:

6 βραστές πατάτες

1/4 της κούπας μαγειρικό λάδι

3 σκελίδες σκόρδο

1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι

6 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου

αλάτι και πιπέρι

1 δέσμη σχοινόπρασο

Παρασκευή:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 400 βαθμούς. Πλύνετε καλά τις πατάτες, χωρίς να τις ξεφλουδίσετε και στη συνέχεια τρυπήστε τις σε διάφορα σημεία. Στη συνέχεια ψήστε τις πατάτες για μία ώρα περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν. Σε μία κατσαρόλα ρίξτε το λάδι μέχρι να κάψει και μετά προσθέστε το σκόρδο και το κρεμμύδι και σοτάρετε για λίγα λεπτά. Ξεφλουδίστε τις 3 από τις 6 πατάτες και κόψτε τις στην μέση και σοτάρετέ τις για περίπου 3 λεπτά. Πρσοθέστε το ζωμό και λίγο νερό ώστε τα λαχανικά μέσα στην κατσαρόλα να καλύπτονται εντελώς, κατεβάστε τη θερμοκρασία στο μεσαίο και αφήστε να βράσουν για περίπου 35 λεπτά χωρίς να καλύψετε την κατσαρόλα. Ρίξτε όλο το περιέχομενο της κατσαρόλας σε ένα μπλέντερ προσθέστε αλάτι και πιπέρι ενώ όταν το μείγμα είναι έτοιμο, σερβίρετε και γαρνίρετε με τις υπόλοιπες πατάτες και μικρά κομμάτια μπέικον αν θέλετε. Καλή σας όρεξη!

Διαβάστε επίσης:

Η αγαπημένη σάλτσα για σπαγγέτι του Frank Sinatra

Το αγαπημένο, σοκολατένιο κέικ της Barbra Streisand

Τα μαγικά μπισκότα του cookie monster

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ