Χρησιμοποιείτε το σωστό αλεύρι;
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Ξέρετε αν όντως χρησιμοποιείτε το σωστό αλεύρι για την σωστή συνταγή, μερικά μυστικά για το αλεύρι θα σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες.
Αλεύρι για ψωμί: Είναι το αλεύρι που έχει φτιαχτεί από σκληρό σιτάρι, είναι ελαστικό και ιδανικό για ζύμωμα και φουσκώνει εύκολα.
Αλεύρι για κέικ και ζύμες: Γίνεται από μαλακό σιτάρι, δεν είναι τόσο ελαστικό όσο το αλεύρι για ψωμί και προϊόντα που χρειάζονται εύθρυπτη υφή.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις: Ένα μείγμα και τον δύο τύπων αλευριού μαζί. Μαζί με περίπου 11-12% γλουτείνη.
Bloggers
01
10