Καθαρίστε τις μυρωδιές στην κουζίνα σας γρήγορα

Όταν σοτάρετε κρεμμύδι η κουζίνα σας μυρίζει άσχημα. Για να το αποφύγετε την επόμενη φορά που θα σοτάρετε κρεμμύδια απλά προσθέστε μια πρέζα μαγειρική σόδα. Αυτό θα επιταχύνει το «μαύρισμα» και θα μειώσει το χρόνο μαγειρέματος σχεδόν στο μισό.

Αν, όμως, το σπίτι σας μυρίζει ακόμα πολύ τότε μπορείτε να εξουδετερώσετε τις μυρωδιές σιγοβράζοντας λίγο νερό, λίγο λευκό ξύδι και ένα ξυλάκι κανέλας σε μια μικρή κατσαρόλα.

Όσο για το σκόρδο, απλά σπάστε τις σκελίδες του σε μια κλειστή πλαστική σακούλα με το πίσω μέρος ενός μαχαιριού. Έτσι ούτε το ξύλο κοπής σας θα μυρίσει, αλλά ούτε και το μαχαίρι σας.

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ