Σπανακόπιτα με φέτα

#tsoulotip: Δεν ακουμπάμε ο πινέλο στα φύλλα όταν τα πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο για να μας γίνουν πιο τραγανά.

ΥΛΙΚΑ

6 φύλλα για πίτες

1 κιλό φρέσκο σπανάκι

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1/2 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο

250γρ. τυρί φέτα 

50.γρ. παρμεζάνα τριμμένη

50γρ. βούτυρο

50γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 λίτρο γάλα

2 κρόκους

ελαιόλαδο για το πασπάλισμα της πίτας

παπαρουνόσπορο για το πασπάλισμα της πίτας

αλάτι-πιπέρι

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies