Ριζότο με καλαμπόκι και ζαμπόν
QUEEN.GR
Τέλειο γεύμα
Το βούτυρο και το τυρί το βάζουμε, αφού αφαιρέσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά για να μη βγάλουν τα λάδια τους.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ρύζι, για ριζότο
200 γρ. ζαμπόν, σε φέτες
200 γρ. καλαμπόκι, κατεψυγμένο
150 γρ. παρμεζάνα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Bloggers
01
10