Υγρό κέικ σοκολάτας από τον Γιώργο Τσούλη

18 SHARES

Το πιο ζουμερό κέικ που έχετε δοκιμάσει.

#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν το ρίξουμε στο μείγμα γιατί θα κόψει.

ΥΛΙΚΑ

145 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
40 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
40 γρ. βούτυρο, λιωμένο
1 αυγό, large
¾ κ.γ. baking powder
¼ κ.γ. μαγειρική σόδα
¼ κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ηλιέλαιο
120 ml ξινόγαλο
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για την επικάλυψη:
15 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
25 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
80 ml κρέμα γάλακτος, 15%
10 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
10 γρ. μέλι
¾ κ.γ. κορν φλάουρ

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ