Οι 10 πιο δημοφιλείς συνταγές της καραντίνας μόλις έγιναν γνωστές

Οι 10 πιο δημοφιλείς συνταγές της καραντίνας μόλις έγιναν γνωστές

Αυτές ήταν οι πιο δημοφιλείς συνταγές της καραντίνας

Και στην καραντίνα μείναμε και στην μαγειρική και ζαχαροπλαστική το ρίξαμε και υπάρχουν κάποιες συνταγές που μας έκλεψαν την καρδιά.
Εκτός από το ψωμί που όλοι το φτιάξαμε, το φουρνίσαμε και το απολαύσαμε με ζεστό βουτυράκι, στις ΗΠΑ δημιουργήθηκε μια λίστα για τα φαγητά και γλυκά που μαγείρεψαν οι άνθρωποι σε κάθε πολιτεία.
Ιδού οι συνταγές που ξεχώρισαν!

Banana Bread: Η πιο δημοφιλείς στις ΗΠΑ και στον πλανήτη ολόκληρο. Είναι εύκολη συνταγή, έχει γλύκα, αποτελεί ένα παλιό παραδοσιακό γλυκό και συνδυάζεται εύκολα και με σοκολάτα και με παγωτό.



Στην Αλάσκα, οι άνθρωποι ήθελαν να φτιάξουν ρολάκια κανέλλας! Κι εμείς στην Ελλάδα φίλοι μας, το ίδιο κάναμε και οι κάτοικοι του Illinois και της Montana και του Oregon.
Η Αριζόνα σκέφτηκε πως έχοντας λεμόνια, φτιάχνεις σπιτική λεμονάδα.
Στην Καλιφόρνια οι άνθρωποι νοστάλγησαν τα Snickerdoodles, μπισκότα κανέλλας, σαν τα παλιά παραδοσιακά των χρόνων που ήμασταν παιδιά.
Στο Κολοράντο και την Pennsylvania
διέπρεψε η αυγοσαλάτα και στη Florida το έριξαν στα κοκτέιλ μαργαρίτας.
Στη Γιούτα πεθύμησαν σπιτικές κρέπες και στο Vermont ήθελαν pancakes.
Η Virginia είπε ναι στην πουτίγκα μπανάνας και στην Ουάσιγκτον ήθελαν σκορδόψωμο.

Στην Georgia το ψητό κολοκύθι είχε την τιμητική του και στην Χαβάη έψαχναν την καλύτερη συνταγή για ψητό κοτόπουλο.
Στην Οκλαχόμα, στο Τέξας, στο Ohaio, στο Κάνσας, το Kentucky, τη Νεμπράσκα, το Μicihgan, το Missuri,το Arkansas και την Iowa ο κιμάς σε μπέργκερ ή κεφτέδες, ήταν πρωταγωνιστής.
Στη Μασαχουσέτη, στη Minnesota και το Maine είπαν ναι στο φούρνισμα ψωμιού και στο New Hampshire αγάπησαν το monkey bread.
Στο New Jersey, στο Connecticut, στο Maryland ο σολομός αγαπήθηκε όσο καμία άλλη συνταγή.
Στο Νέο Μεξιλό, οι τορτίγες, σπιτικές και γεμιστές ήταν δημοφιλείς και στη Νέα Υόρκη έγινε η έκπληξη. Charoset προτίμησαν οι ΝεοΥορκέζοι, ένα περίπου γλυκό με κομμάτια μήλου, καρύδια, μέλι, γλυκό κρασί και κάρδαμο ή κανέλλα.