Τα μικρά έργα τέχνης που μπορείς να κάνεις κι εσύ με λίγη σοκολάτα!

Τα μικρά έργα τέχνης που μπορείς να κάνεις κι εσύ με λίγη σοκολάτα!

Αν είσαι choco lover, ετοιμάσου να παρασυρθείς...

Η σοκολάτα αποτελεί πάθος, αποτελεί εθισμό, αγάπη και συνάμα λατρεία. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτή. Σοκολάτα η αγαπημένη μας, λοιπόν και δε θα μπορούσαμε να μην «κολαστούμε» με ιδέες που μπορούν να την φέρουν στο πιάτο μας, δημιουργώντας με αυτή μικρά έργα τέχνης! Σε όποια μορφή (και γεύση) κι αν την δοκιμάσουμε την απολαμβάνουμε εξίσου πολύ.


Μέσα από τα social media αλλά και το youtube κατακλυζόμαστε από ιδέες και συνταγές που φέρουν τη σοκολάτα ως τον μεγάλο πρωταγωνιστή των γλυκών. Και όχι άδικα εδώ που τα λέμε... Συνταγές από όλο τον κόσμο, με διάθεση για γευστική αλλά και για διακοσμητική απόλαυση, η σοκολάτα και το κακάο πάντα γίνονται το επίκεντρο όλων.

Αν πληκτρολογήσεις το #chocolate στο Intagram υπάρχουν 9.3878.717 φωτογραφίες για να επιλέξεις. Καθόλου μικρός ο αριθμός, δε νομίζεις;



Έργα τέχνης που κερδίζουν με τη γεύση και τη διακόσμησή τους. Όσο για την τέχνη του food styling; Η σοκολάτα πηγαίνει αυτή την τέχνη σε άλλο επίπεδο. Εντυπωσικά πιάτα με λιωμένη σοκολάτα, κρυσταλοποιημένοι κόκκοι σοκολάτας που διακοσμούν τα πιο gourmet γλυκά και πρωτότυπες ιδέες που δεν τις χωράει ο νους σου, είναι μερικά από αυτά που μπορείς να δεις στο video που ακολουθεί.



Τώρα εσύ θα αναρωτιέσαι: μα πώς τα φτιάχνουν όλα αυτά; Ε λοιπόν -πίστεψέ μας- μπορείς να τα φτιάξεις κι εσύ!

Στο παρακάτω video υπάρχουν συγκεντρωμένες 37 ιδέες που μπορούν να σε κάνουν να δεις με πιο «ζεστό» μάτι την αγαπημένη σου σοκολάτα. Γιατί όταν η σοκολάτα λιώνει, μπορεί να αποκαλύψει μικρά γλυκά διαμάντια...