Το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν φτιάχνεις brownies (και δεν το ξέρεις)

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν φτιάχνεις brownies (και δεν το ξέρεις)

Είναι πολλά αλλά ένα είναι πολύ βασικό για να πετύχει ή να χαλάσει το αποτέλεσμα!

Η σοκολάτα είναι αγαπημένη γεύση όλου του κόσμου. Από την Αμερική έως την Ευρώπη και την Ασία, η σοκολάτα χρόνια τώρα, χρησιμοποιείται σε πολλές παρασκευές πιάτων, γλυκών και αλμυρών, που απογειώνουν τον ουρανίσκο μας.

Μια από τις αγαπημένες μας συνταγές είναι τα brownies. Όλοι τα αγαπάμε, σωστά; Έχουν την τέλεια υφή, είναι μαλακά, και φυσικά από γεύση εξακλολουθούν να απραμένουν στις Νο1 προτιμήσεις μας.

Πρόκειται για ένα γλυκό που μπορούν να το φτιάξουν όλοι και το κυριότερα με υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα

Μπορεί να μην το πετύχεις. Ενώ είναι γνωστό ότι απαιτούν σχετικά λίγα συστατικά, η ποιότητα των συστατικών που χρησιμοποιεί κάποιος και η προετοιμασία αυτών των συστατικών είναι υψίστης σημασίας.



Το tip που θα σε βοηθήσει να τα πετύχεις

Σύμφωνα με τον Bon Appetit, υπάρχουν 6 λάθη που συχνά κάνουμε όλοι όταν φτιάχνουμε brownies, αλλά ένα είναι πιο σημαντικό από όλα. Εάν χρειαζόταν να αλλάξεις ένα πράγμα σχετικά με τη διαδικασία ψησίματος ενός brownie, ποιο θα ήταν αυτό; Οι περισσότεροι θα απαντούσαν πως θα προσπαθούσαν να κατανοήσουν καλύτερα τη συνταγή. Είναι όμως αυτό;

BROWNIES2

Τα υγιεινά brownies με αβοκάντο που φτιάχνει η Χριστίνα Μπόμπα στην εγκυμοσύνη της

Τι μπορείς να κάνεις

Πρώτα πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχουν δύο τύποι brownies: το cakier brownies και το fudgier brownies. Θα πρέπει αμέσως να μπορείτε να πείτε ποιος τύπος θα αποδώσει στη συνταγή που ακολουθείς. Το Bon Appetit εξηγεί ότι τα fudgier brownies έχουν υψηλότερο ποσοστό σοκολάτας και βουτύρου στη συνταγή, ενώ το cakier brownies μπορεί να έχει περισσότερα ξηρά συστατικά και σίγουρα θα ζητήσει από εμάς να χτυπήσουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί - ένα βασικό πρώτο βήμα σχεδόν σε κάθε συνταγή κέικ. Πρέπει να ξέρεις τι είδους brawnies σου αρέσει και τι είδους συνταγή θέλεις να ακολουθείς.

Άλλα σφάλματα περιλαμβάνουν τη χρήση συστατικών χαμηλής ποιότητας και φυσικά το γεγονός να μην αφήσεις τα ψημένα brownies να κρυώσουν πολύ πριν τα φας. Το Taste of Home συνιστά επίσης να χρησιμοποιούμε αυγά σε θερμοκρασία δωματίου και όχι από το ψυγείο γιατί αλλιώνεται η σύσταση του μείγματος.