Άκης Πετρετζίκης: Κουλούρια Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης

Άκης Πετρετζίκης: Κουλούρια Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης

Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Υλικά: Για τη ζύμη
65 γρ. μέλι
260 γρ. νερό
8 γρ. ξηρή μαγιά
25 γρ. ταχίνι
150 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
350 γρ. σκληρό αλεύρι
50 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα για τον πάγκο και το μπολ
8 γρ. αλάτι
Για τη σύνθεση
500 γρ. νερό
60 γρ. μέλι
20 γρ. λιναρόσπορο
80 γρ. σουσάμι, λευκό
100 γρ. νιφάδες βρόμης
50 γρ. ηλιόσπορο

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com