Γλυκά έργα τέχνης

Γλυκά έργα τέχνης

Τα σοκολατένια αυγά των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης τρώγονται (και) με τα μάτια

klavdios2f

Ψάχνοντας για τα πιο ιδιαίτερα σοκολατένια αυγά, που θα συνδυάζουν την εκλεκτή ποιότητα με την έμπνευση, ανακαλύψαμε την εξαιρετική πρόταση των ζαχαροπλαστείων «Κωνσταντινίδης» που αυτό το Πάσχα, συνεργάζονται με τον γνωστό ζωγράφο Κλαύδιο,ενώνοντας την τέχνη με την μοναδική γεύση.

Ο ζωγράφος φιλοτεχνεί περιορισμένο αριθμό πασχαλινών σοκολατένιων αυγών, κάθε ένα από τα οποία είναι μοναδικά ζωγραφισμένο στο χέρι και αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη, ψαγμένη επιλογή, με σταθερή αξία την ποιότητα που συνοδεύει κάθε γλυκιά δημιουργία με την υπογραφή «Κωνσταντινίδης» (σημειώστε πως τα σοκολατένια αυγά είναι γαρνιρισμένα με φυσικά χρώματα και βρώσιμα υλικά).



Τα πασχαλινά «έργα τέχνης» του Κλαύδιου είναι διαθέσιμα σε όλα ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης» στην Αττική και κοστίζουν 37€/τεμάχιο του ενός κιλού.


Who is Who
Ο Κλαύδιος, επιτυχημένος και διακεκριμένος ζωγράφος, με σημαντική πορεία στο χώρο της τέχνης, έχοντας σημαντικές επιτυχίες στο βιογραφικό του, μεταξύ των οποίων έκθεση στο Erotic Art Museum στο Αμβούργο. Φέτος, στο βιογραφικό του έρχεται να προστεθεί μια ακόμα δημιουργική-και διαφορετική- συνεργασία γεμάτη γεύσεις και μυρωδιές με την γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης.