Gigi Hadid: Η αγαπημένη της σάλτσα για μακαρόνια και πώς να τη φτιάξεις

Extra tip: H βότκα

Eίναι το φαγητό που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, μιας και είναι νόστιμο, εύκολο και μπορείς να το φτιάξεις με όποιον τρόπο και όποια υλικά εσύ θέλεις. Φυσικά αναφερόμαστε στα αγαπημένα ζυμαρικά, τα οποία μας έχουν βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση του «τι να μαγειρέψω σήμερα».

Και μπορεί τα ζυμαρικά εκτός από νόστιμα και δημοφιλή, να θεωρούνται και... αμαρτωλά μιας και έχουν αρκετές θερμίδες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ακόμα και μερικά από τα μεγαλύτερα supermodels του πλανήτη δεν τα λατρεύουν.

Μία από τις μεγαλύτερες φανς τους λοιπόν, είναι η νέα μαμά Gigi Hadid, η οποία λίγο καιρό πριν, μοιράστηκε μέσω Instagram την αγαπημένη της σάλτσα για μακαρόνια.

Έκτοτε επικράτησε ένας πανζουρλισμός, μιας και κάθε youtuber ή food blogger που σέβεται τον εαυτό του, επιχείρησε να αντιγράψει την αγαπημένη συνταγή του μοντέλου.

Εμείς σου έχουμε παρακάτω τα βήματα για να μπορέσεις να τη φτιάξεις απόψε κιόλας. Προσοχή, αυτό που είχες ακούσει για τη βότκα ισχύει! Στη Gigi αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις!