Τι θα φάνε οι σταρ μετά τα Όσκαρ;

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο Elton John έχει οργανώσει ένα ξεχωριστό after-Oscar party, για όλους τους διάσημους φίλους του που θα παρευρεθούν στην απονομή των βραβείων της Ακαδημίας, το οποίο όπως πάντα θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό καθώς θα χρηματοδοτήσει το Ίδρυμα κατά του Aids που έχει δημιουργήσει ο τραγουδιστής. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως οι celebrities δεν θα περάσουν καλά.

Και μιας και η διασκέδαση, όπως και ο έρωτας, περνά (και) από το στομάχι, ο Elton προσέλαβε την διάσημη σεφ, ελληνικής καταγωγής, Cat Cora για να επιμεληθεί το gourmet μενού. Αν το όνομα σας είναι γνωστό, είναι γιατί την έχετε πετύχει στο διάσημο αμερικάνικο τηλεοπτικό show «Iron Chef America», που έπαιζε παλιότερα στο Σκάι, στο οποίο και είχε κερδίσει.

Η Cat Cora, λοιπόν, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Access Hollywood και αποκάλυψε τα περισσότερα πιάτα του μενού που θα σερβίρει στην αφρόκρεμα της showbiz, καθώς και το πώς είναι να δουλεύεις για τον Elton John. Δείτε τα όλα στο παραπάνω βίντεο και προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα σάλια σας.