10 γυναικείες συνήθειες που ξενερώνουν εμάς τους άντρες στην παραλία

Νίκος Συρίγος
10  γυναικείες συνήθειες που ξενερώνουν εμάς τους άντρες στην παραλία

1.Να «σκανάρετε» το βλέμμα μας διαρκώς. Ρε κορίτσι μου, πώς να μην κοιτάξω… αυτό που περνάει από μπροστά μου; Με προστάζει η φύση!

2.Να φωνάζεις μέσα στο αυτί μου «Γιαννάκηηηηηηηηηηηηηηη, πιο έξω, έχεις φάειιιιιι!» Και καλά το Γιαννάκηηηηηηηη, να το καταλάβω για να ακούσει το σκασμένο το «φάειιιιιιι» γιατί πρέπει πάλι να τραβιέται; Ε; Εεεεεε;

3.Να παίρνεις τόσα, τόσα, τόσα, πολλά αντηλιακά. Και να θες να στα αλείψουμε κιόλας. Για το σώμα, για το πρόσωπο, για τα μαλλιά, για τα φρύδια, για πάνω από τα μάτια, για κάτω από τα μάτια. Με λίγους βαθμούς προστασίας, με πολλούς, με πιο πολλούς…. Έλεος.

4.Να είσαι συνέχεια στο κινητό! Κι όχι για να «μιλήσεις»! Προς θεού! Να απαντήσεις. Στο messenger στην κολλητή σου. Με sms στη μάνα σου. Στο WhatsApp στην ξαδέρφη σου. Και στην αναπάντητη που σου έκανε η άλλη κολλητή σου. Άντε γεια!

5.Να θες να βγάλουμε 126 selfie σε μια ώρα. Μέσα στο νερό, έξω από το νερό, κάτω από το νερό. Δίπλα στο πεύκο, κάτω από το πεύκο, αγκαλιά με το πεύκο. Σκέτο αγκαλιά. Πλάτη-πλάτη. Με φιλί στο στόμα, στο μάγουλο, στο κούτελο, στην κοιλιά, στην πλάτη.

6.Να πρέπει να φουσκώσω (ναι-ναι-ναι) το ροζ φλαμίνγκο. Κορίτσι μου, δεν είμαι ο Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνο του… Και ναι, είμαι τρόμπας αλλά όποτε θέλω.

7.Να κουβαλάω ψυγειάκι (ποιο … άκι, άρα!) με «χυμούς, αναψυκτικά, τοστ, σάμαλι, κοκ, εδώ το παγωμένο, λέγετε!!!». Λυπήσου με….

8.Να πρέπει να βρω τρόπο να στήσω την ομπρέλα με 25 μποφόρ σε αμμουδιά γιατί «αγάπη μου μην μας φάει ο ήλιος!». Δυο χέρια έχω και δυο πόδια. Δεν είμαι ο Μετροπόντικας.

9.Το «δέσε μου το μαγιό», όταν το μαγιό έχει 45 κορδόνια και πρέπει να περάσει το ένα πάνω από τον ώμο, το άλλο κάτω από τη μασχάλη, πίσω από το λαιμό κοκ. Μαγιό πήρες ή τον Γόρδιο Δεσμό αυτοπροσώπως;

10.Να πηγαίνουμε για μπάνιο και να μην κάνουμε μπάνιο! Γιατί μπάνιο είναι όταν μπαίνεις στη θάλασσα. Όχι όταν κάθεσαι 3 ώρες στον ήλιο και 3 λεπτά πλατσουρίζεις… Τι ; Όχι;