Θα έλεγες ποτέ στη σύντροφό σου να κάνει δίαιτα;

Νίκος Συρίγος
Θα έλεγες ποτέ στη σύντροφό σου να κάνει δίαιτα;

Τα κορίτσια του Queen ρωτούν , εγώ απαντώ!

«Τώρα, αυτός είναι ο ορισμός της ερώτησης-παγίδα. Είναι το χείλος του γκρεμού. Ο γκρεμός ο ίδιος. Είναι η στιγμή που κοιτάς την Άβυσσο κατάματα. Νομίζω πως οι 9 στους 10 άντρες θα συμφωνήσουν μαζί μου: Είναι ευκολότερο, απείρως ευκολότερο, να πεις στη σύντροφο σου ότι την απάτησες παρά να κάνει δίαιτα. Κι είναι πιο εύκολο γιατί στο πρώτο πέρα από το ότι φταις ΜΟΝΟ εσύ, μπορείς να βρεις και αμέτρητες δικαιολογίες.

Στο δεύτερο πάλι, παρότι στο τέλος θα καταλήξεις και πάλι να φταις ΜΟΝΟ εσύ (που με βάζεις και τρώω, που παραγγέλνεις σουβλάκια, που σου είχα πει το 1987 όταν ο Καμπούρης έβαλε τις βολές να γίνουμε vegetarian κλπ.), θα ανοίξεις όχι απλά τον ασκό του Αιόλου αλλά θα κοιμάσαι κάθε βράδυ με τον ίδιο τον Αίολο, αγκαλιά.

Γιατί «αν με βλέπεις μια φορά χοντρή, θα νιώθω πάντα χοντρή». Ακόμη κι αν έχει φτάσει να είναι πιο αδύνατη και από την Κέιτ Μος… Όχι κορίτσια, δεν θα το πάρω εγώ αυτό το βάρος (μεταφορικά και κυριολεκτικά), ας πει άλλος στο κορίτσι μου να κάνει δίαιτα. Στο φινάλε για αυτό είναι οι φίλες…»

Περιμένω τις εντυπώσεις σου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram.

Αυτό το διάβασες;

«Γιατί στέλνεις μηνύματα ενώ δεν έχεις σκοπό να κάνεις κάτι παραπάνω;»