Σε θέλω… Αρκεί

Νίκος Συρίγος
Σε θέλω… Αρκεί

 Δεν ξέρω τι σημαίνει άντρας παλιάς κοπής. Δεν μου αρέσει καν σαν έκφραση. Γιατί αδικεί τους σημερινούς.

Όσους εν πάση περιπτώσει θεωρούμε τη λέξη άντρας «ευθύνη» και «υποχρέωση»… Από την άλλη όμως δεν μπορώ να μην βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο με κάποιους σημερινούς. Όλους αυτούς που η «ασφάλεια» του διαδικτύου τους κάνει όχι απλά θρασείς αλλά γελοίους. Με όλη τη σημασία της λέξης.

Όλους αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν να στέλνουν φωτογραφία το πουλί τους λες και είναι… αξιοθέατο χωρίς καν να τους το ζητήσεις ή αυτούς που πιστεύουν ότι φλερτάρουν λέγοντας σε ένα κορίτσι «θα σε ξεσκίσω, θα σε κάνω, θα σε δείξω… κοκ». Πάλι χωρίς να τους το ζητήσει κανείς… Έτσι, επειδή (πιστεύουν ότι) μπορούν. Και ναι, στο σεξ ο καθένας μπορεί να φτιάχνεται όπως γουστάρει, αρκεί όμως να υπάρχει αμοιβαιότητα… Ή τουλάχιστον συνεννόηση.

Το να έρχεται ένα μήνυμα από τον «σκίστη» έτσι από το πουθενά ή ακόμη χειρότερα το… πουλί του σκίστη πάλι από το πουθενά, δεν κάνει τον άλλο μάγκα. Μαλάκα τον κάνει. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Και γελοίο… Φαντάζομαι ότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν υπάρχει γυναίκα εκεί έξω που να κολακεύεται, πολλώ δε μάλλον να γουστάρει αυτούς τους τύπους… Και αν θέλετε, κορίτσια, να λέμε την αλήθεια, το ίδιο λίγοι είναι και οι άντρες που φτιάχνονται με το «φόρα παρτίδα» των γυναικών… Γιατί άμα μου τα δείξεις όλα και μάλιστα με το «καλησπέρα», χάθηκε το μυστήριο, η αγωνία, η προσπάθεια για την… κατάκτηση του στόχου! Αυτό το παιχνίδι που θέλει το χρόνο του για να το ευχαριστηθείς… Το φλερτ… Ναι, να τα πούμε και τα υπόλοιπα και να τα δούμε… Αλλά στην ώρα τους.

Παίξε με λίγο, να σε παίξω κι εγώ, να ερωτευτούμε, να ποθήσουμε ο ένας τον άλλον, να φανταστούμε και να φαντασιωθούμε… Δεν είναι «κρεοπωλείο» ο έρωτας, να κρέμονται τα κορμιά στα τσιγκέλια… Κι εσύ, μεγάλε, αν είσαι μεγάλος γενικά άστο για… έκπληξη. Δεν χρειάζεται να πάρεις πιστοποίηση ή έγκριση για να προχωρήσεις! Το μυαλό πρέπει να της κατακτήσεις (αλλιώς λέγεται) και μετά το σώμα… Είτε για ένα βράδυ πας μαζί της, είτε για πολλά…

Και για όσους δεν είναι της ανάλυσης ή δεν το’πιασαν με την πρώτη: Όσο το χυδαίο θα κυριαρχεί έναντι του φλερτ, όσο το θράσος θα περνιέται για θάρρος και η αγένεια θα παίρνει τη θέση της ευγένειας, θύμα του δεν θα πέφτει μόνο ο έρωτας. Θα πέφτει και η ίδια η ζωή… Δοκίμασε να πεις στον άλλο «σε θέλω». Τα έχει όλα. Σε θέλω… Λιτά, απέριττα, ερωτικά. Και που’σαι φίλε… Την άλλη φορά αντί για το πουλί σου, στείλε φωτό το βλέμμα σου… Ή ακόμη καλύτερα μην στείλεις τίποτα.

Απλά ένα «σε θέλω».

Αρκεί. Για αρχή…

DPG Network