Η Kate Moss διδάσκει τους κανόνες του street style στην κόρη της (φωτός)

Η Kate Moss διδάσκει τους κανόνες του street style στην κόρη της (φωτός)

Μαμά και κόρη με matching outfits.

Μάλλον η φράση «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» ταιριάζει απόλυτα στην Kate Moss και την κόρη της, Lila Grace. Σε μια πρόσφατη street style εμφάνισή τους, μητέρα και κόρη φόρεσαν ριγέ t-shirts και ίδια γυαλιά ηλίου. Η μικρή Lila Grace συνδύασε τη μαρινιέρα με ένα δερμάτινο jacket για ένα πιο rock look, ενώ η μαμά Moss διάλεξε ένα mohair πανωφόρι, συνδυάζοντάς το με μαύρο φουλάρι, crocodile clutch και διαμαντένια σκουλαρίκια. Ποια το φόρεσε καλύτερα;


Δεν είναι η μόνη φορά που η μικρή Lila Grace ακολουθεί τόσο πιστά τα χνάρια της διάσημης μητέρας της. Σε φωτογράφιση που έγινε για την αμερικανική Vogue το Σεπτέμβριο του 2011, Kate και Lila Grace φωτογραφήθηκαν από το Mario Testino με παρόμοια boho floral φορέματα και flower crowns στα μαλλιά.


Το supermodel μάλλον συνηθίζει να συμβουλεύει στιλιστικά τη μικρή της κόρη, αφού τις περισσότερες φορές που κυκλοφορούν μαζί, το ντύσιμό τους κινείται περίπου στο ίδιο στυλ. Σε παλιότερες διακοπές τους στο κοσμοπολίτικο St. Tropez, ή στο πολυσύχναστο Notting Hill του Λονδίνου, το απαράμιλλο στυλ δε λείπει ποτέ από τα κορίτσια της οικογένειας Moss. Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Κομψή όλη μέρα: Τέσσερις celebrities σου δείχνουν τι να φορέσεις στο γραφείο

Δέσποινα Βανδή: Δείτε το τέλειο φθινοπωρινό look της