Οι πιο καλοντυμένοι άνδρες του Hollywood

Οι πιο καλοντυμένοι άνδρες του Hollywood

Διάσημοι άνδρες με στυλ που μας γοητεύουν σε κάθε τους εμφάνιση!

Οι παραπάνω ωραίοι άνδρες έχουν κατακτήσει τον κόσμο του Hollywood και της showbiz, έχουν όμως και κάτι που τους δίνει bonus points: Ξέρουν να ντύνονται και ξέρουν πολύ καλά πώς να δείχνουν αψεγάδιαστοι τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στις καθημερινές τους στιγμές. Τα πιο καλοραμμένα κοστούμια, αλλά και οι ωραιότερες street style εμφανίσεις τους, είναι συχνά το πάσο τους για τις λίστες με τους πιο καλοντυμένους άνδρες του πλανήτη.

Άνδρες πάρτε μαθήματα: Δε χρειάζεται να έχετε πανάκριβα ρούχα, ή παπούτσια των 400 δολαρίων. Το μυστικό είναι στα κλασικά κομμάτια-κλειδιά που επιλέγουν και οι διάσημοι. Ένα κοστούμι σε ίσια γραμμή, ένα δερμάτινο τζάκετ, ένα λευκό πουκάμισο, ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι, ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια και ένα ζευγάρι sneakers είναι τα βασικά, που κάθε άνδρας που ενδιαφέρεται για το ντύσιμό του, θα πρέπει να έχει στη ντουλάπα του.

Ποιοι βρίσκονται ανάμεσα στους πιο καλοντυμένους; Από τον all-time-classic και μέχρι πρότινος αιώνιο εργένη, George Clooney, μέχρι το νέο αίμα και hot πρωταγωνιστή του "50 shades of Grey", Jamie Dornan, στην παραπάνω gallery θα βρείτε τους σταρ που έχουν αίσθηση του στυλ, όποια κι αν είναι η περίσταση (bonus: βάλαμε και δεύτερη φωτογραφία του Ryan Gosling, γιατί σε κάθε του εμφάνιση μας αρέσει ακόμη περισσότερο).

Διαβάστε ακόμα

Τα 30+1 πιο εμπνευσμένα quotes από τους πιο θρυλικούς ανθρώπους με στυλ

Οι celebrities λατρεύουν τα crop tops!