Kate Moss: Εντυπωσιάζει με κατακόκκινο φόρεμα στη νέα χριστουγεννιάτικη ταινία του BBC

Kate Moss: Εντυπωσιάζει με κατακόκκινο φόρεμα στη νέα χριστουγεννιάτικη ταινία του BBC

Το supermodel σε μια εμφάνιση-έκπληξη!

Με το star quality που τη χαρακτηρίζει και τη μοναδική λάμψη που φέρνει σε κάθε project που αναλαμβάνει, η Kate Moss είναι πιο όμορφη από ποτέ, στη συμμετοχή της στη νέα ταινία του BBC, "The Boy In The Dress". Ο David Walliams σκηνοθετεί τη νέα χριστουγεννιάτικη δραματική ταινία του BBC, όπου η Kate κάνει μια guest εμφάνιση, με συμπρωταγωνιστή της τον αξιολάτρευτο 12χρονο Billy Kennedy.

Με μια κατακόκκινη τουαλέτα διά χειρός Vivienne Westwood, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Manolo Blahnik και εντυπωσιακά chandelier σκουλαρίκια, η Moss είναι πιο απαστράπτουσα από ποτέ και πραγματοποιεί μια εμφάνιση που θα θέλαμε να υιοθετήσουμε κι εμείς για τα φετινά Χριστούγεννα. "Η Kate Moss ήταν σε άψογη φόρμα τη μέρα των γυρισμάτων, ήρθε με τον ατζέντη της και ήταν ένα όνειρο να δουλεύεις μαζί της. Κυριολεκτικά γοήτευσε τους πάντες και ειδικά το μικρό μας σταρ, Billy Kennedy. Τα γυρίσματα μας πήραν τεσσερισήμισι ώρες για να ολοκληρωθούν και θα θέλαμε πολύ να την έχουμε ξανά στις οθόνες του BBC TV σύντομα. Ελπίζουμε να μην απορρίψει μια ακόμη εμφάνιση στο BBC", δήλωσε insider του καναλιού.

Κι αν ακόμη δεν πειστήκατε για τη glam διάθεση που θα φέρει το top model στις οθόνες μας στις 26 Δεκεμβρίου, δείτε παρακάτω ένα preview, για να μπείτε στο κλίμα των Χριστουγέννων!