Βραβεία Producers Guild & SAG: Οι πιο κακοντυμένες κυρίες στο κόκκινο χαλί

Βραβεία Producers Guild & SAG: Οι πιο κακοντυμένες κυρίες στο κόκκινο χαλί

Οι χειρότερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί!

Μια ακόμη εμφάνιση της Keira Knigtley που μας έκανε να αναρωτηθούμε γιατί δεν αλλάζει στυλίστα, μια απογοητευτική Rosamund Pike και αρκετές ακόμα εμφανίσεις που μας θύμισαν... Απόκριες. Μερικές από τις διάσημες κυρίες που αποφάσισαν να παρευρεθούν στα βραβεία Producers Guild και SAG, δεν κατάφεραν όχι μόνο να εντυπωσιάσουν, αλλά συγκέντρωσαν αρνητικές κριτικές για τα looks τους, τόσο από τους κριτικούς μόδας, όσο και από το κοινό που έδωσε το παρών.

Χωρίς λόγια - Laverne Cox

laverne cox

...

Τι έχει πάθει η Keira Knightley;

spl935294 004

Δυστυχώς, η Keira μας έχει συνηθίσει σε κακές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και αυτό της το outfit ήταν ακόμη μια κακή επιλογή για την ίδια.

Η... δεύτερη Sofia Vergara

spl935228 047

Πολύ κακή εμφάνιση από την ηθοποιό, που δεν φημίζεται για το καλό της γούστο στα ρούχα. Ατυχής επιλογή το κόκκινο φόρεμα Donna Karan που επέλεξε για τα βραβεία.

Rosamunnd Pike, σε μια απογοητευτική εμφάνιση

spl935228 042

Η πρωταγωνίστρια του Gone Girl δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει το στυλ της για τις επίσημες εμφανίσεις της. Αδέξια θα χαρακτηρίζαμε την προσπάθειά της με αυτό το φόρεμα Dior.

Το φόρεμα από προηγούμενη δεκαετία

julia louis-dreyfus

Αδιάφορο το look της Julia Louis-Dreyfus. Η ηθοποιός επέλεξε ένα μικρό μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα, που έμοιαζε αρκετά παλιομοδίτικο και που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει.

Διαβάστε ακόμα

Best Dressed - SAG Awards: Lupita Nyong'o και Jennifer Aniston έκλεψαν την παράσταση

Red Carpet 2015: Κομψές, αλλά και σέξι οι πιο καλοντυμένες celebrities στα βραβεία Guild