MTV Movie Awards: Jennifer Lopez & Scarlett Johansson έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

MTV Movie Awards: Jennifer Lopez & Scarlett Johansson έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Ποιες άλλες διάσημες κυρίες έκλεψαν την παράσταση στο... μπλε χαλί των βραβείων;

Πέρασε αρκετός καιρός από τα τελευταία βραβεία που είδαμε, καθώς η "Award Season" έκλεισε με τα Όσκαρ. Οι celebrities του διεθνούς jet set έδωσαν το παρών στα MTV Movie Awards κι εμείς ξεχωρίσαμε για εσάς τις 4 καλύτερες εμφανίσεις!

Jennifer Lopez

jlo 59a21

Τα τελευταία χρόνια έχει βρει το στυλ της και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Το Versus Versace tuxedo σύνολό της, σε συνδυασμό με τα χρυσά αξεσουάρ που επέλεξε για να ολοκληρώσει το look της, συνέθεσαν ένα από τα πιο σέξι looks της.

Scarlett Johansson

scarlett 2c3c6

Η μανούλα πλέον, Scarlett Johansson, το τόλμησε λίγο παραπάνω και μας εξέπληξε ευχάριστα με τη δική της επιλογή. Η φούξια Zuhair Murad ολόσωμη φόρμα της έφερε την άνοιξη στο μπλε χαλί των βραβείων.

Cara Delevingne

cara b5f8e

Αν και το σύνολό της μοιάζει λιγάκι χειμωνιάτικο, δεν μπορούμε να πούμε πως δε μας άρεσε. Το Reem Acra φόρεμά της, έδεσε πολύ σωστά με τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλά της, σε ένα chic outfit.

Brittany Snow

brittany snow 1d171

Η ηθοποιός κάνει colorblocking συνδυάζοντας την κόκκινη φούστα της με φούξια τοπ, σε ένα look που μας εντυπωσίασε. Bonus style points για τα nude πέδιλα με χρυσές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στο ντύσιμό της.

Ποια εμφάνιση σας άρεσε περισσότερο; Εμείς ψηφίζουμε J.Lo!

Διαβάστε ακόμα

Αυτό το κορίτσι έχει στυλ: Η Dakota Johnson μας αποδεικνύει ότι ξέρει από μόδα

Lottie Moss: Η αδελφή της Kate σε μια εμφάνιση που μας απογοήτευσε πολύ

fashiondiaries247.blogspot.com