Δέσποινα Βανδή: Τι φοράει στις εμφανίσεις της στο "Θέα";

Δέσποινα Βανδή: Τι φοράει στις εμφανίσεις της στο "Θέα";

Η σταρ ξεκίνησε τις εμφανίσεις της μαζί με το Στέλιο Ρόκκο και τους Vegas και τα on-stage looks της είναι πιο σέξι από ποτέ

Πρεμιέρα είχε την Παρασκευή το βράδυ το σχήμα που εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο "Θέα", δηλαδή η Δέσποινα Βανδή, ο Στέλιος Ρόκκος και οι Vegas, και όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα μαγνήτισαν οι στιλιστικές επιλογές της διάσημης τραγουδίστριας.

vandi 1836c

Στην πρώτη της εμφάνιση πάνω στη σκηνή, μαζί με το Στέλιο Ρόκκο, η ίδια έπέλεξε ένα μάξι see-through φόρεμα από δαντέλα και σκίσιμο στο πόδι, ενώ από μέσα φορά μαύρα εσώρουχα. Το look της ολοκλήρωσαν μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ο Στέλιος Ρόκκος φόρεσε λευκό σακάκι, λευκό t-shirt, μαύρο παντελόνι και μαύρα μποτάκια.

4708 DESPINA VANDI 2442015 7c7be

Για τη δεύτερή της εμφάνιση, η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε ένα χαμηλόμεσο μαύρο παντελόνι με λεπτομέρειες από δαντέλα και δίχτυ, το οποίο συνδύασε με μαύρο top που άφηνε ακάλυπτους τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της. Το look της ολοκλήρωσαν επίσης μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

5567 DESPINA VANDI 2442015 48f95

Στην τρίτη και τελευταία εμφάνισή της πάνω στη σκηνή, το outfit της Δέσποινας ήταν πιο casual, αντιπροσώπευε όμως το δικό της, προσωπικό στυλ. Η σταρ φόρεσε δερμάτινο παντελόνι, loose t-shirt, γιλέκο με κρόσσια και ψηλοτάκουνα μαύρα ankle boots, ενώ εντυπωσιακά κοσμήματα δημιούργησαν την αίσθηση του mix n' match στο στυλ της.

Όλα τα looks της Δέσποινας Βανδή και του Στέλιου Ρόκκου δημιούργησαν οι Mi-Ro, ενώ τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας επιμελήθηκε στιλιστικά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Διαβάστε ακόμα

7 celebrities και μοντέλα που είπαν όχι στο Photoshop!