Κάννες ημέρα 2η: Η Charlize Theron κατάφερε να μας απογοητεύσει & να μας εντυπωσιάσει!

Κάννες ημέρα 2η: Η Charlize Theron κατάφερε να μας απογοητεύσει & να μας εντυπωσιάσει!

Η σταρ σε δύο εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών

Η Charlize Theron μας έχει συνηθίσει σε άψογες στιλιστικά εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί κι έτσι, περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε τι θα επιλέξει για την προβολή της ταινίας Mad Max στο glamorous κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών.

Η όμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα αρκετά ακατάλληλο για την περίσταση σύνολο, που μάλλον θα ταίριαζε καλύτερα σε κάποιο χειμωνιάτικο event.

spl1025623 003 bca67

Η Charlize επέλεξε ένα δερμάτινο φόρεμα με κρόσσια του οίκου Valentino, από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-2016, το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με δέσιμο στον αστράγαλο. Τουλάχιστον, τα καλλίγραμμα πόδια, το sleek ponytail και το natural μακιγιάζ της έσωσαν κατά κάποιο τρόπο ένα αδιάφορο red carpet look, που καθόλου δεν περιμέναμε από την κομψή σταρ.

Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να βρει τον παλιό καλό της εαυτό και να μας αφήσει άφωνους με το απίστευτο κίτρινο red carpet φόρεμά της.

charlize 700x1050 e2aa5

Η Charlize φόρεσε ένα strapless μάξι κίτρινο φόρεμα Dior Couture, το οποίο συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα. Ομολογουμένως, μας αποζημίωσε για την προηγούμενη, αδιάφορη εμφάνισή της την ίδια μέρα, δε συμφωνείτε;

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνισή της στις Κάννες στην παραπάνω gallery!

φωτογραφίες: Splash, Getty

Διαβάστε ακόμα

Κάννες 2015: Οι πιο καλοντυμένες celebrities στο κόκκινο χαλί

Έτοιμη για την παραλία; Δες 5 «μαγικά» τρικ για να δείχνεις λεπτότερη με το μαγιό σου!