Στα βήματα της Kim: Η Kylie Jenner φόρεσε ένα πολύ, ΠΟΛΥ αποκαλυπτικό φόρεμα

Στα βήματα της Kim: Η Kylie Jenner φόρεσε ένα πολύ, ΠΟΛΥ αποκαλυπτικό φόρεμα

Και μάλιστα, στην τελευταία της έξοδο με την οικογένειά της

Μπορεί να είναι μόλις 18, όμως αυτό δεν σταματά την Kylie Jenner από το να επιλέγει διαρκώς προκλητικά outfits, τόσο στις καθημερινές, όσο και στις επίσημες εξόδους της. Τη Δευτέρα, λοιπόν, η ίδια, μαζί με την οικογένειά της - τη momager, Kris Jenner και τις αδελφές της, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian και Kim Kardashian - αποφάσισαν να δειπνήσουν στο trendy εστιατόριο Nobu, στην περιοχή του Malibu.

Η οικογένεια βγήκε για να γιορτάσει το νέο εξώφυλλο της Kris για το περιοδικό Haute Living και η... νεότερη του γκρουπ κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

2BA44BF400000578-3209771-image-m-69 1440493615770 0f9bf
kyliejennernobu 47f4e

Η Kylie επέλεξε ένα κοντό(πολύ κοντό) κολλητό φόρεμα γι' αυτή της τη βραδινή έξοδο, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude απόχρωση, τα χρυσά Cartier βραχιόλια της, ένα πανάκριβο διαμαντένιο ρολόι και μια Hermès τσάντα. Η Jenner φαίνεται να ακολουθεί τελευταία, πιστά, τα ενδυματολογικά βήματα(και ατοπήματα) της μεγαλύτερης αδελφής της, Kim Kardashian και σε κάθε εμφάνισή της, μας τη θυμίζει ακόμη περισσότερο. Ελπίζουμε να μη δούμε κι άλλες εμφανίσεις όπως την παραπάνω, που εύκολα θα οδηγήσουν τη 18χρονη reality star σε στιλιστικά "ατυχήματα"...

Διαβάστε ακόμα

Total White; Κάν'το όπως η Rihanna!

Η Hailey Baldwin είναι το νέο it-girl του χώρου της μόδας