Hot or Not: Η Rihanna με λευκό βελούδινο φόρεμα και μπλε κραγιόν

Hot or Not: Η Rihanna με λευκό βελούδινο φόρεμα και μπλε κραγιόν

Σας αρέσει ή όχι;

Ποτέ δε σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές. Η Rihanna είναι γνωστή για το εκκεντρικό της στυλ και ποτέ δεν επιλέγει αδιάφορα σύνολα για τις εξόδους της. Έτσι, όταν μάθαμε πως το βράδυ της Πέμπτης η pop star ήταν οικοδέσποινα ενός πάρτι για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από από μια εντυπωσιακή και fashion forward εμφάνιση. Τι φόρεσε, λοιπόν, η RiRi;

2C2B35CF00000578-0-Ice Ice baby The singer showcased her perfect pout with cyan col-m-25 1441941240434 1c894

Σε grunge-chic vibes κινήθηκε το outfit της διάσημης τραγουδίστριας, καθώς η ίδια επέλεξε ένα μάξι λευκό βελούδινο φόρεμα με αρκετά σέξι ντεκολτέ και φερμουάρ στο μπούστο, από τη συλλογή Resort 2016 του οίκου Ellery, ενώ τα κοσμήματά της και το μακιγιάζ της σίγουρα έκλεψαν την παράσταση. Η Rihanna φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο choker, ένα διαμαντένιο statement κολιέ, χρυσό body chain, αλλά και πολυτελή δαχτυλίδια και το μπλε(!) κραγιόν της ήταν το στοιχείο του look της που μας έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση.

Πώς σας φάνηκε το outfit της; Εμείς νομίζουμε πως αυτή τη φορά, η εκκεντρικότητα της σταρ την έβγαλε απόλυτα κερδισμένη!