Γιατί η Reese Witherspoon δε φορά ποτέ μαύρο χρώμα;

Γιατί η Reese Witherspoon δε φορά ποτέ μαύρο χρώμα;

Η σταρ δίνει τις δικές της στιλιστικές συμβουλές

Μπορεί για τις περισσότερες γυναίκες το μαύρο ν' αποτελεί μια σίγουρη λύση για πολλές περιστάσεις, όμως η Reese Witherspoon φαίνεται πως δε συμφωνεί με τη συγκεκριμένη πρακτική. Η Αμερικανίδα ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στη Wall Street Journal, στα πλαίσια της προώθησης της νέας της συλλογής για το brand Draper James και αποκάλυψε πως το μαύρο δε θα είναι ένα από τα βασικά χρώματα στα δικά της κομμάτια, αλλά και πως κατά την ίδια, το να ταιριάζεις τα αξεσουάρ με τα παπούτσια σου είναι σίγουρα επιτρεπτό.

"Το να ταιριάζεις κομμάτια, όπως το να φοράς ασορτί παπούτσια και τσάντα, δεν είναι κάτι κακό στο Νότο. Είναι μια επιστροφή στα όμορφα σύνολα. Κάνουμε επίσης πολλά φωτεινά χρώματα και patterns. Δε χρησιμοποιούμε καθόλου μαύρο. Το μαύρο μας είναι το navy. Ο κόσμος φοράει μαύρο στις κηδείες. Δεν φόρεσα καθόλου μαύρο όταν ήμουν νέα και μου επέτρεψαν να αγοράσω το πρώτο μαύρο παντελόνι μου στα 15 μου", ανέφερε η ηθοποιός, ενώ η συνέντευξή της συνέχισε με στιλιστικούς κανόνες.

"Υπάρχουν κανόνες στο ντύσιμο. Βάζεις τα ρούχα και το μακιγιάζ σου σα μια στολή για να ξεκινήσεις τη μέρα. Είσαι πάντα ντυμένη πριν τις 10 το πρωί. Ντυνόμαστε για να καθίσουμε σε αεροπλάνα, αλλά και για να καθίσουμε στο θέατρο. Κανείς δε φορά φόρμα σ' ένα δείπνο", είπε η Reese και μπορούμε να πούμε πως τα style tips της μας φαίνονται πολύ σωστά. Μήπως να αναθεωρούσαμε την αγάπη μας για το μαύρο χρώμα;