Ο Kanye West ντύνεται γυναικεία

Ο Kanye West ντύνεται γυναικεία

Από ποια φίλη του δανείστηκε την ανοιξιάτικη Celine πουκαμίσα;

Το Coachella Festival που τείνει να γίνει το αντίπαλο μουσικό δέος των Oscars απασχόλησε όλα τα Μέσα παγκοσμίως συγκεντρώνοντας τους πιο καταξιωμένους μουσικούς σε ένα μποέμικο γλέντι σαν αυτά που λατρεύουμε να θαυμάζουμε στις ταινίες της δεκαετίας.

Ο Kanye West ήταν ένας από τους πολυάριθμους προσκεκλημένους, ο οποίος έκλεψε την παράσταση όχι τόσο λόγω των επιτυχιών που ερμήνευσε, αλλά εξαιτίας της σκηνικής του παρουσίας. Ο σέξι τραγουδιστής που φημίζεται για το αρρενωπό του στιλ και την άψογη σχέση του με τη μόδα ξάφνιασε ευχάριστα καθώς εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή φορώντας μία γυναικεία πουκαμίσα από την ανοιξιάτική σειρά του οίκου Celine για το 2011.

Δεν ξέρουμε εάν η σχεδιάστρια της εταιρείας Phoebe Philo είχε στο μυαλό της τον εν λόγω καλλιτέχνη όταν σχεδίαζε την καλοκαιρινή της σειρά, αλλά σίγουρα η προκλητική του εμφάνιση όχι μόνο ανέβασε τη δημοτικότητά του στα ύψη αλλά και διαφήμισε τον Οίκο με τον καλύτερο τρόπο.


Τελικά όταν κανείς είναι σίγουρος για τον ανδρισμό του μπορεί να φορέσει ακόμα και το πιο γυναικείο ρούχο, δείχνοντας καθαρόαιμο αρσενικό.


Kanye τα συγχαρητήριά μας!