H Jessica Alba σου δείχνει πώς να αναβαθμίσεις το καθημερινό σου ντύσιμο με ένα key-item

H Jessica Alba σου δείχνει πώς να αναβαθμίσεις το καθημερινό σου ντύσιμο με ένα key-item

Με ένα μόνο κομμάτι μπορείς να μεταμορφώσεις ένα casual σύνολο

Η Jessica Alba είναι από εκείνες τις stars που έχουν το στυλ του "κοριτσιού της διπλανής πόρτας" και κάθε της εμφάνιση είναι αφορμή για να βελτιώσουμε το δικό μας, προσωπικό στυλ. Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi εντόπισε τη διάσημη ηθοποιό σε πρωινή της βόλτα στη Νέα Υόρκη, για την οποία η ίδια επέλεξε ένα αρκετά casual σύνολο, που είχε όμως κάτι το αρκετά ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

10+1 φορές που η Jessica Alba μας έκανε να ζηλέψουμε το στυλ της

Η σταρ φόρεσε το απόλυτο φθινοπωρινό outfit(δερμάτινο παντελόνι, παρκά, κασκόλ, μαύρη δερμάτινη τσάντα και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου), που με την πρώτη ματιά ίσως φαντάζει εντελώς κλασικό και συνηθισμένο, αλλά πρόσθεσε μια λεπτομέρεια που πραγματικά έκανε τη διαφορά.

jessica-alba bea18

.

Η Jessica Alba πρόσθεσε στο καθημερινό της σύνολο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε πορτοκαλί χρώμα, δίνοντάς του έτσι μια πινελιά χρώματος και κάνοντάς το πιο stylish και πιο ενδιαφέρον.

Queen Tip: Πρόσθεσε στα καθημερινά σου looks για το γραφείο ένα item με έντονο χρώμα. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή ένα ζευγάρι μπαλαρίνες είναι ιδανική επιλογή, όμως αν δε θέλεις να το τολμήσεις τόσο, μπορείς να επιλέξεις ένα φουλάρι, ένα statement κολιέ, ή ακόμη και ένα κραγιόν σε funky απόχρωση!