Η Δούκισσα Νομικού σου δείχνει πώς να φορέσεις τα πλεκτά με τον πιο chic τρόπο

Η Δούκισσα Νομικού σου δείχνει πώς να φορέσεις τα πλεκτά με τον πιο chic τρόπο

Plus: Το απόλυτο tip για να υιοθετήσεις την τάση και να δείχνεις πιο αδύνατη!

Η Δούκισσα Νομικού έχει καταφέρει να μας εντυπωσιάσει με τα outfits που επιλέγει, τόσο στις τηλεοπτικές, όσο και στις off-screen εμφανίσεις της και ένα από τα σύνολα που φόρεσε πρόσφατα, είναι ό,τι πιο hot μπορούμε να υιοθετήσουμε για τους επόμενους μήνες. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας αποφάσισαν να εντάξουν τα πλεκτά ξανά στις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015, τα οποία θα είναι ο κυρίαρχος παίκτης στο φετινό στιλιστικό μας παιχνίδι.

Η "Dutchess" , λοιπόν, φόρεσε ένα άψογο πλεκτό φόρεμα και μέσα από την εμφάνισή της αυτή, μπορείς να δεις, τόσο πώς να υιοθετήσεις το trend, αλλά και πώς να το κάνεις σωστά, έτσι ώστε να δείχνει το look σου πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο!

Δες επίσης: Το απόλυτο office chic: Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε το ιδανικό outfit για το γραφείο

doukissa-pinkwoman 138f7

Total outfit Pink Woman, από τη δική της, προσωπική συλλογή για το brand, Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou, επέλεξε η όμορφη παρουσιάστρια, χαρίζοντάς μας ένα θηλυκό και παράλληλα κομψό look. Η ίδια συνδύασε το πλεκτό μαύρο ζιβάγκο φόρεμά της με ψηλοτάκουνες γόβες με λεοπάρ print και ασορτί λεπτή ζώνη στη μέση, που τόνισε με το σωστό τρόπο τις καμπύλες της.

Queen Tip: Τα πλεκτά μπορεί να είναι τάση, είναι όμως μια επικίνδυνη τάση, που μπορεί να σου προσθέσει όγκο, αν δε φορεθεί σωστά. Τα πλεκτά φορέματα είναι ιδανικά φορεμένα με ζώνη στη μέση, ενώ τα oversized πλεκτά πλεκτά πουλόβερ μπορείς να τα φορέσεις με skinny jeans, για να δείχνουν τα πόδια σου πιο αδύνατα, ή, με παντελόνι-καμπάνα και ψηλοτάκουνα μποτάκια, για ένα 70's αποτέλεσμα.