Η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πώς να φορέσεις το ανδρόγυνο look στις γιορτές

Η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πώς να φορέσεις το ανδρόγυνο look στις γιορτές

Τι φόρεσε στην εκπομπή της Τρίτης;

Για μια μέρα απαρνήθηκε τα σέξι φορέματα και τις θηλυκές γραμμές κι επέλεξε κάτι εντελώς διαφορετικό. Η Ελένη Μενεγάκη και η στιλίστριά της, Τζώρτζια Συναχέρη είχαν μια ιδιαίτερη στιλιστική έμπνευση για την εμφάνιση της παρουσιάστριας στην εκπομπή της Τρίτης και μπορούμε να πούμε ότι το look που διάλεξαν μας ενθουσίασε. Τι φόρεσε η Ελένη, σήμερα, Τρίτη;

Δες επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη με το φόρεμα που είναι ιδανικό για τις γιορτινές σου εμφανίσεις

1 a51f1
3 da11e

Το ανδρόγυνο look υιοθέτησε η λαμπερή παρουσιάστρια, πραγματοποιώντας μια άψογη εμφάνιση, ιδανική και για τις δικές σου, γιορτινές εμφανίσεις. Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε λευκό πουκάμισο και ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι Trussardi(Golden Hall) και ψηλοτάκουνες γόβες λουστρίνι Nak Shoes, ενώ το outfit της ολοκλήρωσε ένα εντυπωσιακό statement κολιέ Oxette.

Plus: Δες περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνιση της Ελένης, στην παραπάνω gallery!

Queen Tip: Αν δε θέλεις να φορέσεις για μια ακόμη φορά το "μικρό μαύρο φόρεμα" στις γιορτές, το κλασικό λευκό πουκάμισο και το ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι που φοράς στο γραφείο μπορούν να γίνουν η εναλλακτική σου λύση. Συνδύασέ τα με ψηλοτάκουνες γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα κι ένα statement αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι ιδιαίτερα σκουλαρίκια, ή ένα μεγάλο κολιέ, για μια κομψή, αλλά παράλληλα glamorous εμφάνιση.