Η Kate Middleton σου δείχνει πώς να φορέσεις το office look στις γιορτινές σου εμφανίσεις

Η Kate Middleton σου δείχνει πώς να φορέσεις το office look στις γιορτινές σου εμφανίσεις

Δες την εμφάνιση της Kate που πρέπει οπωσδήποτε να αντιγράψεις

Δε συνηθίζει να ξεφεύγει από το συνηθισμένο της, κλασικό και διαχρονικό στυλ και πολύ καλά κάνει, αφού κάθε της look αποπνέει κομψότητα. Η Kate Middleton είναι μια από τις πιο στιλάτες γυναίκες του πλανήτη(το όνομά της υπάρχει σε όλες τις λίστες με τις best-dressed διάσημες κυρίες) και καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει, είτε η περίσταση απαιτεί επίσημο ένδυμα, είτε κάτι πιο casual και καθημερινό. Πού την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός και τι διάλεξε να φορέσει αυτή τη φορά;

Διάβασε επίσης: Η νέα Kate Middleton: Η πριγκίπισσα που ντύνεται πιο κομψά από τη Δούκισσα του Cambridge

Η Δούκισσα του Cambridge μας εμπνέει για τα holiday looks μας με αυτό ακριβώς το σύνολο:

2F33EBE300000578 3353314 The shorter style left many to remark how similar Kate was start a 53 1449703171802 34d3b

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα ταγέρ L.K.Bennett σε κυπαρισσί χρώμα σε στενή γραμμή, λεπτή ζώνη στη μέση, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, λεπτά κρεμαστά σκουλαρίκια και matching περιδέραιο.

Πώς θα φορέσεις ένα τέτοιο outfit που κανονικά ταιριάζει στο γραφείο, στις γιορτινές σου εξόδους; Για μια chic εμφάνιση, αντίγραψε ακριβώς το στυλ της Kate. Αν πάλι, θέλεις κάτι διαφορετικό, μπορείς αντί για μαύρες γόβες, να φορέσεις ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα lace-up πέδιλα και να κάνεις ένα πιο ιδιαίτερο μακιγιάζ και σίγουρα θα ξεχωρίσεις!