Είναι η North West το πιο στιλάτο παιδάκι της showbiz;

Είναι η North West το πιο στιλάτο παιδάκι της showbiz;

Οι διάσημοι γονείς της φαίνεται να προσπαθούν να τη μετατρέψουν σε... style icon

Είναι μόλις δύο ετών, συνήθως ντύνεται με πανάκριβα designer κομμάτια και σε κάθε της εμφάνιση οι paparazzi σπεύδουν να τη φωτογραφίσουν. Η μικρή North West έχει γονείς... στιλίστες και σπάνια βγαίνει έξω με κάποιο συνηθισμένο outfit που θα φορούσαν τα περισσότερα παιδάκια. Η Nori καλωσόρισε πρόσφατα το νέο της αδελφάκι, τον Saint και αυτές τις μέρες κάνει βόλτες μαζί με τη θεία της, Kourtney Kardashian και την μικρή της ξαδελφούλα, Penelope, όσο η μητέρα της αναρρώνει από τη γέννα. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως η North δε συνεχίζει τις head-to-toe προσεγμένες εμφανίσεις: Η Kim φροντίζει να είναι πάντα στην εντέλεια.

Δες επίσης: Σε ποιον μοιάζει ο νεογέννητος γιος της Kim Kardashian και του Kanye West;

Έτσι, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη μικρή West στο Beverly Hills, όπου ήταν, όπως προαναφέραμε, συνοδευόμενη από την Kourtney και το ντύσιμό της κατάφερε γι' ακόμη μια φορά να μας τραβήξει την προσοχή.

2F590A8E00000578 3358664 image a 22 1450050783968 7ce8d

Φαρδύ τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια Vans και ένα μαύρο μπλουζάκι με τρουκς στο λαιμό, που σχεδίασε ειδικά για εκείνη ο Alexander Wang, φόρεσε η Nori, η οποία δε φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη βόλτα της. Επιτέλους, είδαμε τη North με ένα σύνολο λιγάκι πιο καθημερινό και πιο ταιριαστό σε μικρό παιδάκι!

Σου αρέσει ή όχι; Πες μας την άποψή σου στα σχόλια!