Hot or Not: Η Mary-Kate Olsen φέρνει ξανά στη μόδα αυτή την it-bag του 2000

Hot or Not: Η Mary-Kate Olsen φέρνει ξανά στη μόδα αυτή την it-bag του 2000

Η Mary-Kate γίνεται ακόμη μια celebrity που μας κάνει να πιστεύουμε πως τα trends του 2000 έρχονται ξανά στη μόδα

Δε χρειάζεται να σου πούμε πως η Mary-Kate Olsen είναι trend setter - το ξέρεις ήδη. Αυτό που ίσως όμως δε γνωρίζεις, είναι πως η ίδια είναι μια ακόμη διάσημη που μπαίνει στο "group" με τις celebrities οι οποίες έχουν αρχίσει να εντάσσουν ξανά τα trends των '00s στο καθημερινό τους στυλ.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το it-girl στους δρόμους της Νέας Υόρκης και η γνωστή σχεδιάστρια μας εξέπληξε με το αξεσουάρ που επέλεξε για την πρωινή της βόλτα.

Δες επίσης: H Mary-Kate Olsen επέστρεψε και πραγματοποίησε την πιο στιλάτη εμφάνιση του μήνα

celeb style mary kate olsen aaaa4

Η Mary-Kate κρατούσε την πιο δημοφιλή και περιζήτητη τσάντα του οίκου Balenciaga, που έκανε θραύση στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η "motorcycle" bag του οίκου, έγινε αντικείμενο λατρείας για πολλά κορίτσια της μόδας -η Kate Moss σπάνια την αποχωριζόταν- και τώρα η Olsen την έφερε ξανά στο προσκήνιο.


Φυσικά, ο τρόπος με τον οποίο τη φορά σήμερα είναι εντελώς διαφορετικός. Το layering και το boho στυλ είναι πια ξεχασμένες λέξεις για εκείνη, η οποία συνδύασε την it-bag της με ένα σύγχρονο , modern-day σύνολο. Φόρεσε γκρι skinny τζιν παντελόνι, παλτό με γούνινο γιακά, μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια και τα κλασικά aviator γυαλιά ηλίου της, ανανεώνοντας με αυτόν τον τρόπο την τσάντα που ίσως είχε ξεχασμένη στη ντουλάπα της.

Hot or Not: Η άποψή μας είναι κάπου στη μέση. Ενώ μας αρέσει η εμφάνισή της, θα προτιμούσαμε την τσάντα σε ένα πιο σκούρο, ή αντίθετα, ένα έντονο χρώμα.


Ποια θα είναι άραγε η επόμενη celebrity που θα υιοθετήσει μια τάση από τα '00s;