Hot or Not: Η Ashley Olsen με ένα από τα μεγαλύτερα shoe trends της άνοιξης!

Hot or Not: Η Ashley Olsen με ένα από τα μεγαλύτερα shoe trends της άνοιξης!

Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν το λατρεύουμε ή το μισούμε!

Μπορεί ο καιρός να συνεχίζει να μας απογοητεύει με χαμηλές θερμοκρασίες, όμως κάποιες διάσημες κυρίες βάζουν το στυλ πάνω από την άνεσή τους - ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως βγαίνοντας έξω θα κρυώσουν!

Μια από αυτές είναι και η Ashley Olsen, την οποία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στη(παγωμένη) Νέα Υόρκη, όπου η ίδια δε δίστασε να υιοθετήσει ένα από τα μεγαλύτερα shoe trends της άνοιξης.

Gossip Girl: H Ashley Olsen παραλίγο να παίξει το ρόλο της Blair Waldorf!

celeb style ashley olsen f3535

Η Ashley φόρεσε ένα ψηλόμεσο παντελόνι, λευκό τοπ με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, navy blue σακάκι, ένα εμπριμέ μαντήλι, μεγάλα γυαλιά ηλίου και μια μαύρη δερμάτινη καθημερινή τσάντα, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι... παντόφλες!

Μετά από το χαμό που έγινε πέρυσι με τα παπούτσια Birckenstocks(δες εδώ) πολλοί οίκοι αποφάσισαν να εντάξουν στις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 παρόμοια σχέδια και η Olsen αποφάσισε να το τολμήσει, φορώντας ένα κατά τ' άλλα preppy σύνολο με το εκκεντρικό παπούτσι της σεζόν.

Hot or Not: Ακόμη κι αν είναι η πιο hot τάση, δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε πως το παπούτσια αυτό στην κυριολεξία κατέστρεψε όλο το σύνολό της. Το ότι κάτι είναι στη μόδα δε σημαίνει αυτόματα πως δείχνει κομψό, ακόμη κι αν είσαι η Ashley Olsen!