Το απλό στιλιστικό μυστικό της Jessica Alba για να κάνεις κάθε look σου να μοιάζει κομψό!

Το απλό στιλιστικό μυστικό της Jessica Alba για να κάνεις κάθε look σου να μοιάζει κομψό!

Το ιδανικό τρικ που θα σε «σώσει» τις μέρες που φοράς ένα casual σύνολο

Παραδέξου το: Αν μπορούσες, θα έβγαινες κάθε μέρα από το σπίτι φορώντας ένα τζιν, ένα μπλουζάκι και τα αγαπημένα σου sneakers.

Είτε πρόκειται για τις μέρες που πηγαίνεις στη δουλειά, είτε για τις πρωινές και απογευματινές εξόδους με τον καλό σου, ή με τις φίλες σου, το outfit αυτό λατρεύεται από κάθε γυναίκα και είναι η πιο εύκολη επιλογή για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Πώς μπορείς να το κάνεις, όμως, να δείχνει πιο ξεχωριστό, χωρίς κόπο; Βρήκαμε τη λύση στην τελευταία εμφάνιση της Jessica Alba!

Δες κι αυτό: Daytime Chic: Η Jessica Alba υιοθέτησε την ανδρόγυνη τάση με τον πιο κομψό τρόπο

jessica alba 2a763

φωτογραφία: Pacific Coast News

H όμορφη ηθοποιός βγήκε βόλτα στο Los Angeles και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην έξοδό της αυτή, όπου η ίδια υιοθέτησε ένα casual chic look. Τι φόρεσε;
Το κλασικό σύνολο τζιν-μπλουζάκι-sneakers, μαζί με μια λευκή καπαρντίνα, ένα εντυπωσιακό κρεμαστό χρυσό σκουλαρίκι και μια τσάντα Fendi που αυτόματα την έκανε να δείχνει πιο περιποιημένη κι εντυπωσιακή.

Queen Tip: Επένδυσε σε μια καλή δερμάτινη τσάντα - είναι το κομμάτι-κλειδί που μπορεί να μετατρέψει ακόμη και το πιο αδιάφορο σύνολο σε κομψό, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις κανένα άλλο αξεσουάρ.