Τι θα φορέσεις στη δουλειά τις μέρες που έχει ζέστη; Η Olivia Palermo έχει τη λύση!

Τι θα φορέσεις στη δουλειά τις μέρες που έχει ζέστη; Η Olivia Palermo έχει τη λύση!

Το πιο στυλάτο outfit για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι και οι ηλιόλουστες μέρες έχουν ξεκινήσει πλέον κι επίσημα στη χώρα μας και όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, το δίλημμα του τι να φορέσεις στη δουλειά όταν κάνει πολλή ζέστη, παραμένει σταθερό.

Πώς μπορείς να είσαι office-chic, χωρίς όμως να αναγκαστείς να "σκαρφαλώσεις" σε ψηλοτάκουνα, ή να φορέσεις κάτι που δε σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα στις υψηλές θερμοκρασίες; Το πρόσφατο outfit της Olivia Palermo θα σου δώσει τη λύση.

Διάβασε επίσης: Αυτό είναι το trend που θα κυριαρχήσει στα τζιν σορτσάκια φέτος το καλοκαίρι

Η όμορφη σταρ βγήκε βόλτα μαζί με τον αδελφό της, Grant, στη Νέα Υόρκη και για την περίσταση διάλεξε το πιο ευκολοφόρετο και cool καλοκαιρινό σύνολο.

celeb style op 0e7f3

Το street style icon συνδύασε απλό τζιν παντελόνι με λευκό off-shoulder top σε χαλαρή γραμμή, ενώ το look της ολοκλήρωσαν λευκά sneakers κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Queen tip: Έχουμε ξαναπεί πως τα tops που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους είναι μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας για την καλοκαιρινή σεζόν. Ένα τέτοιο μπλουζάκι θα σε κάνει να αισθανθείς πιο αέρινη και σίγουρα πιο δροσερή και μπορείς να το φορέσεις όπως θέλεις εσύ. Είτε με το τζιν παντελόνι σου, είτε με μια pencil φούστα και sneakers, για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό, αλλά παράλληλα εντελως άνετο look.