Η Jessica Alba σου δείχνει ποιο είναι το πιο άνετο & κομψό look για όλα σου τα ταξίδια

Η Jessica Alba σου δείχνει ποιο είναι το πιο άνετο & κομψό look για όλα σου τα ταξίδια

Άνεση και στυλ πάνε μαζί; Ναι!

Όταν είσαι μια σταρ διεθνούς φήμης που περνά πολλές μέρες του μήνα ταξιδεύοντας, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως έχεις κατακτήσει το travel style. Την Jessica Alba την αγαπάμε για πολλούς λόγους και το ανεπιτήδευτα chic/κορίτσι της διπλανής πόρτας στυλ της είναι ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που μας κάνει να τη λατρεύουμε.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi εντόπισε τη σταρ έξω από αεροδρόμιο, λίγο πριν φύγει για ένα ακόμη της ταξίδι και το ταξιδιωτικό της look θέλουμε οπωσδήποτε να το αντιγράψουμε. Τι φόρεσε η Jessica;

Δες επίσης:

90 χρόνια Fendi: Φωτογραφίες και όλα όσα έγιναν στο μαγευτικό show στη Fontana di Trevi

jessica alba aae6a

Η ίδια επέλεξε boyfriend jeans και συνδύασε το παντελόνι της με λευκό πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή, ριγέ παλτό Louisa, suede φλατ παπούτσια σε μπεζ χρώμα, navy blue δερμάτινη τσάντα, ασορτί καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

Γιατί μας άρεσε τόσο πολύ αυτό της το outfit: Μια γυναίκα πρέπει να είναι άνετη όταν ταξιδεύει. Σε αντίθεση με τις περισσότερες celebrities που εμφανίζονται στο αεροδρόμιο στην τρίχα και με ψηλοτάκουνα (βλέπε Rosie Huntington-Whiteley, Kim Kardashian), η Jessica Alba, εντελώς ακομπλεξάριστα δείχνει πόσο εύκολο είναι να είσαι κομψή, χωρίς να κάνεις καμία απολύτως στυλιστική υπερβολή. Εύγε.