Hot or Not: Η Gigi Hadid δοκίμασε το πιο παράξενο denim trend της σεζόν!

Hot or Not: Η Gigi Hadid δοκίμασε το πιο παράξενο denim trend της σεζόν!

Εσύ θα φορούσες το τζιν σου με αυτόν τον τρόπο;

Ποιο είναι το it-girl που αυτή τη στιγμή ορίζει τις τάσεις στο street style; Η απάντηση είναι, φυσικά, η Gigi Hadid (και η Kendall Jenner) και η τελευταία εμφάνιση του supermodel δείχνει πως η ίδια δε φοβάται καθόλου να πειραματιστεί με το στυλ της.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη νεαρή Hadid στο Μιλάνο, όπου βρίσκεται για την εβδομάδα μόδας και για μια πρωινή βόλτα της στην πόλη, η ξανθιά καλλονή επέλεξε ένα σύνολο που είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένο.

Τι φόρεσε;

gigi hadid

Η Gigi διάλεξε σκισμένο boyfriend τζιν παντελόνι από το brand R13 και έκανε layering με denim φούστα. Το look της ολοκλήρωσε με λευκό τοπ, denim jacket, λεοπάρ choker Frasier Sterling, μεγάλα γυαλιά ηλίου, μαύρο δερμάτινο backpack και μαύρα δερμάτινα loafer mules Freda Salvador.

Hot or Not: Χμ, αν το βλέπαμε αυτό το outfit σε κάποια άλλη celebrity, σίγουρα θα ήταν Not, από την πρώτη στιγμή. Ενώ μας αρέσει που η Gigi τόλμησε να υιοθετήσει ένα τόσο παράξενο look, το layering που έκανε με τη denim φούστα πάνω από το τζιν, μας φάνηκε λιγάκι υπερβολικό. Δεν είναι ότι το μισήσαμε, κυρίως γιατί υπάρχει μια χρωματική αρμονία στο σύνολο, αλλά αυτό δεν είναι ένα trend που θα δοκιμάζαμε κι εμείς στην καθημερινότητά μας. Sorry, Gigi. Not.

Δες ακόμα:

Βγαλμένη από παραμύθι: Η Gigi Hadid στην ωραιότερη φωτογράφιση που έχει κάνει ποτέ