Hello, gorgeous! Η Kate Hudson έφερε ξανά το καλοκαίρι στις οθόνες μας με αυτό της το look

Hello, gorgeous! Η Kate Hudson έφερε ξανά το καλοκαίρι στις οθόνες μας με αυτό της το look

Η διάσημη ηθοποιός μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το εκπληκτικό της σύνολο

Είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood και οι red carper εμφανίσεις της δείχνουν πως μελετά πολύ καλά τα trends της εκάστοτε σεζόν. Όσο καλά όμως και να ξέρει μια γυναίκα τους κανόνες του στυλ, η κομψότητα είναι κάτι το έμφυτο. Αυτό ακριβώς αποδεικνύει σχεδόν με κάθε της look η Kate Hudson, που μας αφήνει να τη χαζεύουμε σε κάθε της εμφάνιση, είτε η περίσταση είναι κάποια επίσημη πρεμιέρα, είτε μια απλή βόλτα της στα μαγαζιά.

Η ίδια παρευρέθηκε πρόσφατα στο Orpheum Theater για την πρεμιέρα της ταινίας "Deepwater Horizon" και το look της ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

3898932500000578 3797718 image m 28 1474347311071

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα σε έντονο κοραλλί χρώμα και τη συνδύασε με embellished jacket σε ίδια απόχρωση - και τα δύο κομμάτια ανήκουν στη συλλογή Resort 2017 του οίκου Elie Saab.

Αντί να επιλέξει ένα απλό μάξι, ή ένα μίνι παιχνιδιάρικο φόρεμα, η Kate κατάφερε για μια ακόμη φορά να ξεχωρίσει με το chic σύνολό της. Η απουσία κοσμημάτων, οι μπρονζέ τόνοι στο μακγιάζ της, αλλά και το επιμελώς ατημέλητο χτένισμά της, ήταν, τέλος, οι πινελιές που μας έκαναν να χαρακτηρίσουμε την εμφάνισή της αυτή ως το απόλυτο 10άρι.

Wow!