Υποψήφια Πρόεδρος των Η.Π.Α. ή street style star; Τι είναι τελικά η Hillary Clinton;

Υποψήφια Πρόεδρος των Η.Π.Α. ή street style star; Τι είναι τελικά η Hillary Clinton;

Οι φωτογραφίες αυτές θα σε πείσουν πως η Hillary ξέρει πολλά περισσότερα για τη μόδα απ' όσα νόμιζες

Όλος ο πλανήτης ζει πια στους ρυθμούς των αμερικανικών εκλογών και το πρώτο debate έκρινε, σύμφωνα με πολλές ξένες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, πως στη θέση του οβάλ γραφείου θα καθίσει (μάλλον) η Hillary Clinton. Συνωμοσιολογία, ίντριγκα, πισώπλατα μαχαιρώματα, επιχειρηματολογία και πολλές έντονες στιγμές έχει η κούρσα για τη διαδοχή του Barack Obama και το ίντερνετ ξεψαχνίζει καθημερινά κάθε πτυχή της ζωής των δύο υποψηφίων.

Μπορεί να είναι πλήρως άσχετο με την πολιτική, αλλά το πιο διασκεδαστικό, το πιο ενδιαφέρον, αλλά και το πιο καλά πληροφορημένο Instagram account που συνάντησα τελευταία, που σχετίζεται άμεσα με τις αμερικανικές εκλογές, ή μάλλον με μία εκ των δύο υποψηφίων, είναι το @hillarystreetstyle.

Με τι ασχολείται ο συγκεκριμένος λογαριασμός; Συγκρίνει τη Hillary Clinton με τις Kardashians, τη Beyoncé, τη Sarah Jessica Parker, τις πρωταγωνίστριες του Game of Thrones, αλλά ακόμη και με τη Bella και τη Gigi Hadid!

13320161 1761584584087888 1254066780 n

Γίνεται αυτό; Οι φωτογραφίες στην παραπάνω gallery θα σε πείσουν πως εκτός από υποψήφια Πρόεδρος, η Hillary Clinton θα πρέπει από εδώ και στο εξής να αποκαλείται και... trendsetter!