Hot or Not; Η Cate Blanchett και το φόρεμα που συζητάμε όλες σήμερα στο γραφείο

Hot or Not; Η Cate Blanchett και το φόρεμα που συζητάμε όλες σήμερα στο γραφείο

Τι γνώμη έχεις γι' αυτό εδώ το ρούχο;

Η Cate Blanchett, τουλάχιστον για εμένα, ανήκει στις "look-but-don't-touch" aka "βλέπε αλλά μη σχολιάζεις ποτέ αρνητικά" stars.

Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί είναι συνήθως η μία καλύτερη από την άλλη, ο τρόπος με τον οποίο κάνει κάθε σύνολο να δείχνει chic, μοναδικός και γενικά εδώ στο Queen δεν μπορούμε να κρύψουμε το πόσο πολύ μας αρέσει το στυλ της διάσημης ηθοποιού.

Τι φόρεσε η Cate Blanchett αυτή τη φορά και έγινε θέμα συζήτησης στα γραφεία του Queen.gr;

Η 47χρονη ηθοποιός ήταν η τιμώμενη καλεσμένη στο δείπνο IWC Schauffhausen του British Film Institute στο Λονδίνο και για την περίσταση επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο, εκκεντρικό φόρεμα.

391A15E900000578 3822153 image a 7 1475610018185

Η Cate φόρεσε μάξι φόρεμα με μαύρη φούστα, ζαχαρί το πάνω μέρος και κόκκινο φιόγκο στη μέση, από τη συλλογή του οίκου Gucci για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, που παρουσιάστηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες στο Μιλάνο.

Hot or Not;

Αυτή η εμφάνιση της Cate Blanchett δεν είναι μια ακόμη εμφάνιση μιας σταρ στο κόκκινο χαλί. Ενώ υπήρξαν διαφωνίες στη συντακτική ομάδα του Queen, όλες μας συμφωνήσαμε πως μόνο η ίδια θα μπορούσε να φορέσει ένα τέτοιο φόρεμα και να το κάνει να δείχνει τόσο αβίαστα κομψό. Ποια άποψη επικράτησε; Το HOT φυσικά! We LOVE Cate!

Δες ακόμα:

Αυτό το outfit της Olivia Palermo είναι ό,τι πιο chic μπορείς να φορέσεις φέτος το φθινόπωρο