Gwyneth Paltrow, Olivia Palermo και Elizabeth Hurley οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες από λαμπερό πάρτι

Gwyneth Paltrow, Olivia Palermo και Elizabeth Hurley οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες από λαμπερό πάρτι

Ποια από τις τρεις ψηφίσαμε ως την πιο καλοντυμένη;

Όλη η αφρόκρεμα της showbiz και της βιομηχανίας της μόδας έδωσε το "παρών" στο πάρτι για τα 30 χρόνια του περιοδικού Elle Ισπανίας και φυσικά, το κόκκινο χαλί γέμισε από ενδιαφέρουσες, fashionable παρουσίες.

Ανάμεσα στις celebrities που έλαμψαν με τα red carpet looks τους ήταν οι Gwyneth Paltrow, Olivia Palermo και η εκρηκτική Elizabeth Hurley, ενώ η κάθε μία κατάφερε να ξεχωρίσει με το δικό της, μοναδικό τρόπο.

Gwyneth Paltrow

GettyImages 618416436

Η πάντοτε κομψή Gwyneth Paltrow επέλεξε ένα μάξι gown Gucci με διαφάνειες και λεπτομέρειες από βελούδο και τούλι στα μανίκια, ενώ το outfit της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα παπούτσια Jimmy Choo και κοσμήματα Tous.

Olivia Palermo

GettyImages 618468286

Η stylish Olivia Palermo διάλεξε σύνολο Dior από την τελευταία συλλογή του οίκου (που για πρώτη φορά σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri), ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα ankle boots, λευκό σακάκι, χρυσά κοσμήματα και βελούδινο φάκελο.

Elizabeth Hurley

GettyImages 618410748

Από την άλλη πλευρά, η Elizabeth Hurley έμεινε πιστή στο θηλυκό, σέξι στυλ της. Το μαύρο μάξι Marchesa gown της με σκίσιμο στο πόδι και embellishments στη λαιμόκοψη, συνδύασε με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα και ασπρόμαυρο clutch Edie Parker.

Ποια είναι η αγαπημένη σου εμφάνιση; Εμείς ψηφίζουμε Olivia!