Queen B is here: Η Beyoncé πήγε να δει αγώνα μπάσκετ με το πιο cool σύνολο που είδαμε τελευταία

Queen B is here: Η Beyoncé πήγε να δει αγώνα μπάσκετ με το πιο cool σύνολο που είδαμε τελευταία

Η Bey και το παρκέ έχουν μια σχέση πάθους.

Κάτι συμβαίνει με τη Beyoncé και τους αγώνες μπάσκετ. Πολλές φορές η Queen Bey μας απογοητεύει με τις street style εμφανίσεις της, όμως ούτε μια φορά δε μας έχει απογοητεύσει στο παρκέ - αντιθέτως, με κάθε της look καταφέρνει να μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Οι Golden State Warriors έπαιξαν εναντίον των San Antonio Spurs, αλλά το ενδιαφέρον όλων (εντάξει, μπορεί όχι όλων, αλλά κορίτσια είμαστε) κέντρισε το outfit της σταρ.

Πηγαίνοντας να καθίσει στη θέση της, η B τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων, επειδή, οκ, πρόκειται για τη Beyoncé, αλλά κυρίως επειδή φόρεσε ένα απόλυτα στυλάτο, cool και ιδιαίτερο σύνολο, στο οποίο ισορρόπησε άψογα το σπορ στοιχείο με glamour επιρροές.

beyonce vetements boots

Η ίδια συνδύασε καυτό τζιν σορτσάκι και λευκό τοπ με oversized parka με στρατιωτικό print από την προσωπική της συλλογή, Ivy Park, με πράσινα glittery ψηλοτάκουνα sock boots με τακούνι που απεικονίζει μονόκερο, δημιουργία του so-hot-right-now label Vetements, την κλασική της Gucci Dionysus τσάντα ώμου και καπέλο από την περιοδεία της, Formation World Tour.

Υ-ΠΟ-ΚΛΙ-ΝΟ-ΜΑ-ΣΤΕ.

http 2F2Fmashable.com2Fwp content2Fgallery2Fbeyonces hair gifs2Fhair fix

Διάβασε ακόμα:

Η Beyoncé έγινε Barbie & είναι η πιο stylish κούκλα που έχουμε δει ποτέ